Over mij

Ervaren redacteur, creatief grafisch ontwerper. Met hart voor mijn mede-ZZP’ers help ik je bij het vertellen van jouw persoonlijke verhaal. Bovendien zoek of maak ik er de juiste beelden bij. Hoe je ze verspreid, doet er niet toe. Social media, video, een lezing. Na samenwerking met Beeldverhaal heb je een bak vol verhalen. Met precies de juiste foto’s of illustraties erbij.

ria@beeldverhaal.nl

Ria Knol
Beeldverhaal
Westerhoevelaan 15
2071 RN Santpoort-N
06 – 5352 1589
ria@beeldverhaal.nl

Ik ben Ria Knol en ik weet zeker dat iedere ondernemer uniek is. De mens achter het bedrijf is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Laat zien wie je bent en waar je voor staat en je zult resultaten boeken. Mijn werk levert prachtige verhalen op, in woord en beeld. Verhalen die verteld én getoond mogen worden.

Maar wat is het lastig om trots te zijn op je werk. En daar ook nog de juiste woorden en beelden bij te vinden. Waarom doe je wat je doet? Misschien ben je zelfs vergeten waarom je ooit begonnen bent met ondernemen. Waar krijg jij energie van? Wat zijn jouw dromen? Hoe zien ze eruit? Wie is joúw ideale klant? Belangrijke vragen met onmisbare antwoorden. Ik vraag het je tot je het weet.

Ikzelf ben verzot op verhalen. Ooit deed ik kunstacademie, maar werd zelfstandig redacteur. De laatste tien jaar maakte ik uitsluitend fotostrips. Stripverhalen dus. Totdat mijn opdrachtgevers moesten bezuinigingen en ik ZZO’er werd: Zelfstandige Zonder Opdrachten. Mijn eigen verhaal maakte een flinke vrije val. Maar hey, het leven is een achtbaan.

Ik investeerde in mezelf en volgde een aantal intensieve trainingen, o.a. bij Open Circles voor ZZP’ers. Het viel me op, hoeveel moeite mede ondernemer-studenten hadden met het vertellen van hun verhaal. Ik merkte hoe gemakkelijk ik ze kan helpen. En vooral: hoe goed dit voelt. ZZP’ers helpen met het formuleren hun eigen verhaal, dat doe ik nu – met succes.  Mijn nieuwe opdrachtgevers zijn hartstikke blij met hun teksten, foto’s, collages en video’s. Trots zelfs.

Het verhaal achter de ZZP’er was nog nooit zo belangrijk. Jouw verhaal. Vertel het, toon het. In woord en beeld. Je zult nieuwe klanten aantrekken en je omzet verhogen. 

  • Blogs
  • Vlogs
  • Video’s
  • Vision Boards

Nu ben ik ook benieuwd naar jouw verhaal! Je bent van harte uitgenodigd om contact met mij op te nemen, als je een vraag hebt of een vrijblijvende afspraak wilt maken.

ria@beeldverhaal.nl